Storslått natur, ro, midnattssol, nordlys, ruskevær, hav og  fjellutsikt, fiskebåter, fiskevær og rorbuer – en ekte Lofotatmosfære. Velkommen til Lofotens eldste anlegg. Eliassen Rorbuer tilbyr 35 tradisjonelle rorbuer, restaurant og aktivitetssenter.

Det ligger i vakre og ville Vest Lofoten på Hamnøy, en liten øy rett ved Reinefjorden og i nærheten av Reine. Buene er restaurert og er innredet  med 1 eller 2 soverom, oppholdsrom med kjøkken, bad og dusj. Det er høyhastighets trådløs internett på hele anlegget.

Hamnøy
Rorbuer var tidligere brukt som innkvartering for tilreisende fiskere fra hele landet under det årlige skreifisket. De eldste er fra 1890. Også i dag assosieres Lofoten med Skreifiske som har foregått i tusen år og kan oppleves langs hele kysten fra januar til april.  De fleste av rorbuer er i dag grundig restaurert og tilpasset det behov turister fra hele verden måtte ha. Viktige elementer fra tidligere er bevart gjennom autentisk innredning, som gjør at buene beholder noe av sitt opprinnelige særpreg.

I vårt lille fiskevær Hamnøy kan du fortsatt oppleve Lofotfiske og smake på lokal mat av høyeste kvalitet på Krambua Restaurant.
 
Opplevelser
Lei en båt på Hamnøy og få fisk på stanga eller lei en sykkel og utforske øyene på egen hånd. Bli med på mange spennende aktiviteter med lokale arrangører. Finn nordlys, nyt midnattsol, få stor torsk med lokal fisker, padle kajakk, surfe, kite, dykke, snorkle, bestige Lofotfjell og ta tusenvis av fantastiske bilder. Ha en uforglemmelig opplevelse i Lofoten!
 
Kontaktinformasjon:
Eliassen Rorbuer Drift AS
8390 Hamnøy, Norway
Kontaktperson: Erwin Cwiek
Telefon: 45 81 48 45
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
 
Foto: Alex Conu, Leon Wawrzyniak og Daniel Kordan.