Plura Valley er et undervannseventyr i verdensklasse og er av mange ansett som grottedykkingens Mekka. Plura Valley ligger like utenfor Mo i Rana og kan by på en totalopplevelse utenom det vanlige.

I Plura-grotta og på andre lokasjoner i området kan dykking i verdensklasse oppleves. Dykkingen skjer under profesjonell veiledning av et kompetent og engasjert vertskap, med topp utstyr og er sikkert og unikt. Plura Valley arrangerer ulike dykkekurs, både for nybegynnere eller for de som har dykket en stund.
 
Foruten dykkesenteret og Pluragrotta kan stedet by på en fresh lounge, dykkebutikk og overnatting hele året.
 
Den nybygde loungen på 65 kvm inneholder bar, konferansemulighet og sofagrupper hvor det kan nytes forfriskende drinker.

I Plura Sleep får gjestene en enkel, komfortabel og funksjonell overnatting. Her er alt som behøves for å sove godt og våkne uthvilt med ønske om flere dykk og nye opplevelser. Her kan inntil 20 personer overnatte samtidig.
 
I Plura Shop på stedet og i nettbutikken får du kjøpt det du trenger av dykkerutstyr, de er også selvforsynte med utstyr fra de mest anerkjente leverandørene fra egen butikk.
 
 
Kontaktinformasjon:
Plura Valley
Plurdalsveien 1495, 8615 Skonseng, Norway
Kontaktperson: Ina Santala Jordbru
Telefon: +47 90758523
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: pluravalley.com/
Facebook: PluraValley
Instagram: @pluravalley
 
 
 
 
 
 

Foto: Pekka Turi, Paul Lockhart / Mustasch Media, Tomi Mustonen.