Rundt 200 reiselivsaktører var samlet til NordNorsk Opplevelseskonferanse i Narvik 13.- 15.november. Konferansen ble arrangert for 6.gang og har blitt en viktig møteplass for reiselivsaktørene i Nordnorge.

Konferansen ble avholdt på kulturhuset i Narvik og er et samarbeid mellom Innovative Opplevelser, Nordland Fylkeskommune, NordNorsk Reiseliv og forskningsprogrammet Opplevelser i Nord.

Narvik var vertskap for årets konferanse, hvor både det nye Rica Hotel Narvik, Quality Hotel Grand Royal og Vinterfestuka var medspillere og bidragsytere både i planlegging og gjennomføring av konferansen.

Ny konserndirektør for Hurtigruten, Daniel Skjeldam holdt en spennende presentasjon om Hurtigruten videre kurs. Daniel Skjeldam har akkurat begynt i sin nye stilling som konserndirektør for Hurtigruten og vi er svært glade for at han vil åpne årets konferanse på Hurtigrutens hjemmebane, Narvik. Hurtigruten er Nord-Norges største opplevelsesaktør og dens fremtidige kurs vi ha stor betydning for hele landsdelen.

Andre som bidro til konferansens faglige program var bla. professor John Lennon, som er en ener innenfor opplevelsesutvikling sitt fag "Heritage Tourism". trendforsker Ståle Økland godt kjent i bransjer som handel,kultur, media, teknologi, shopping, mat og by-utvikling og fra Innovasjon Norge Sigrid Oterholm Hoem som presenterte Innovasjon Norges rykende ferske merkevarestrategi.

Ønsker du informasjon om konferansen? Ta kontakt med prosjektmedarbeider Marie Bergsli, tlf. 90 82 77 88 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Presentasjoner 2012