Mennesker har kommunisert med hverandre gjennom fortelling siden vi bodde i huler og satt rundt bålet og utvekslet historier. Vi starter som små barn med å lytte til og fortelle historier og fortsetter med det resten av livet. Men selv om vi forteller hele tiden, er vi ofte ikke bevisste på at vi gjør det. Vi kan alle bli bedre fortellere og dermed bedre til å formidle et budskap. En god forteller trenger «gjødsling».

Storytelling kan brukes til å skape et helhetlig bilde av bedriftens konsept, forme bedriftens varemerke og gi kunden en opplevelse. Det kan betraktes som et konkurransemiddel hvor man trekker inn dimensjoner som tidligere former for markedsføring har latt stå fullstendig urørt.

Bli med på kurs i historiefortelling på Støtt brygge 13. - 14. mars med Steinar Jakobsen fra Trollfjord Consulting as, www.steinarforteller.no. Innovative Opplevelser er en av medarrangørene på kurset.

Pris: kr 2500,- per deltaker som inkluderer deltakeravgift, kursmateriell, overnatting og alle måltider.
Kr 2000,- for de som ikke trenger overnatting.
Påmelding: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. innen 1.mars.
Sted: Støtt Brygge, Meløy

Les program her.


Foto: flightseeing.de / nordnorge.com / Meløy