Her finner du presentasjonene fra samlingen "Norge, et mekka for sjømatelskere" i Lofoten 19. - 21. april.

Samlingen ble arrangerte av InnOpp sammen med NCE Aquaculture og De Historiske Hotel og Spisesteder. Reiseliv- og sjømataktørene har mye igjen for å jobbe tettere sammen, både for å styrke sjømatens posisjon for nordmenn og utlendinger, men også for å tilby enda bedre opplevelser for våre gjester. Så dette var nok bare starten på et aldri så lite sjømateventyr..!

 

Presentasjoner:

v/ Kjersti Eline Tønnessen Busch, SALT

 

Hvordan kan vi bli et mekka for sjømatelskere?
v/ Mikael Forselius, Britannia

 

Nye ressurser for sjømatopplevelser: Noen potensialer og utfordringer
v/ Dorthe Eide, Nord universitet - Handelshøgskolen

 

Sjømat og reiseliv
v/ Christine Baglo, Visitnorway.com

 

Nordic Food in Future Tourism
v/ Marie Bergsli, Innovative Opplevelser

 

SeaFood Travel Norway
v/ Lena Nøstdahl, Mimir as

 

Fra hav til munn
v/ Camilla Bredesen, The Salmon

 

Om merkevarebygging
v/ Ole-Marius T. Storfjell, by north

 

Et godt sted å besøke – et godt sted å bo,
Line Renate Samuelsen, Destination Lofoten

 

Makroalger og turisme, Norwegian Seaweed Association
Marit Gjerstad, Norges Vel

 

Dette var er resultatene av den lynraske undersøkelsen på hva som er viktigst. Nytt forslag er under bearbeidelse.

 

 
 
 
 

 

(Foto: Christine Baglo m.fl.)