Her finner du presentasjonene fra samlingen "Norge, et mekka for sjømatelskere" i Lofoten 19. - 21. april.
Samlingen ble arrangerte av InnOpp sammen med NCE Aquaculture og De Historiske Hotel og Spisesteder. Reiseliv- og sjømataktørene har mye igjen for å jobbe tettere sammen, både for å styrke sjømatens posisjon for nordmenn og utlendinger, men også for å tilby enda bedre opplevelser for våre gjester. Så dette var nok bare starten på et aldri så lite sjømateventyr..!
v/ Kjersti Eline Tønnessen Busch, SALT
Hvordan kan vi bli et mekka for sjømatelskere?
v/ Mikael Forselius, Britannia
Sjømat og reiseliv
v/ Christine Baglo, Visitnorway.com
Nordic Food in Future Tourism
v/ Marie Bergsli, Innovative Opplevelser
SeaFood Travel Norway
v/ Lena Nøstdahl, Mimir as
Fra hav til munn
v/ Camilla Bredesen, The Salmon
Om merkevarebygging
v/ Ole-Marius T. Storfjell, by north
Et godt sted å besøke – et godt sted å bo,
Line Renate Samuelsen, Destination Lofoten
Makroalger og turisme, Norwegian Seaweed Association
Marit Gjerstad, Norges Vel
(Foto: Christine Baglo m.fl.)